Muziek: Job*rock

26 maart 2010 at 15:18 Plaats een reactie


Discobar Galaxie

Op 3 april kun je in Waregem Expo opnieuw terecht voor knallende rock en in een ruk kun je op zoek naar je eerste of je volgende job op de jobbeurs op Job*rock, een organisatie van KAJ Beveren-Leie. Zoeken naar werk doe je uiteraard beter met kennis van zaken over je arbeidsrechten. Daarom is ook ACV van de partij. Een greep uit het aanbod:

Freaky Age

Het verhaal van Freaky Age begon in 2006 toen ze als amper 14-jarigen de finale van Humo’s Rockrally mochten spelen. Twee jaar later bracht de band hun eerste full album Every Morning Breaks Out uit, waarvan elke single die werd uitgebracht een regelrechte hit werd. De band tourde intensief langs alle grote festivals en zalen en werd overladen met nominaties voor de TMF-awards en de MIA’s.

Twee jaar na hun debuutplaat is Freaky Age terug met de opvolger Living In Particular Ways, opnieuw auto- produced, opgenomen in de Brusselse Dada studio en gemastered in de Metropolis studios in Londen door Frank Arkwright (The Smiths, New Order, Arcade Fire…). De eerste single Excitement In The Morning Light scoorde meteen in de Afrekening.

The Van Jets

De Noordzee spuwde vier nakomelingen uit, onder hen de kibbelende broers Verschaeve. De complexe chemie van schoonheid en geweld, gitaar riffs en sterke songs, vrouwelijk en mannelijk, dat is waar The Van Jets mee spelen. De band nam eerder de EP Belvédère Records presents The Van Jets op en het full album Electric Soldiers, waarvan menige single door de hitlijsten raasde.

Met hun stevige live reputatie deden ze vele clubs stomen en prijkten ze op tientallen zomerfestivals zoals Rock Werchter, Pukkelpop en Dour Festival. Ook het buitenland bleef niet achter, met tours in Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland.

Klaar voor de volgende stap, trokken The Van Jets op avontuur naar Londen. Aldaar doken ze met de Britse producer Jon Gray (The Subways, Editors, Infadels, The Kooks, etc. ) de fameuze studio ‘The Garden’ in, voor de langverwachte opvolger, Cat Fit Fury! Greg Gordon (Wolfmother, Jet, Soulwax) mixte het album.

Job*Rock valt in het allereerste festivalweekend voor The Van Jets in 2010!

Waxdolls

Met High Speed Killer Ride heeft Waxdolls het afgelopen jaar hun eerste langspeler op de mensheid los gelaten. Het album werd overal in Europa enthousiast onthaald en Waxdolls is dan ook een van die bands waarvan men in het buitenland al langer dan vandaag weet dat dit absolute topklasse is. Getuige daarvan is hun uitgebreide Europese tournee die de band in de 2e helft van 2009 heeft afgewerkt.

De livereputatie van Waxdolls staat als een huis. De band is het levende bewijs dat de combinatie “live act” en “electronisch” gewoon steengoed kan zijn. Job*Rock 2010 is ook voor Waxdolls het allereerste festival in België voor 2010! Bereid je maar voor op een kolkende mix van electropunk op zijn best!

Discobar Galaxie

Het muzikale pallet van Discobar Galaxie is een universum op zich. Een universum waarvan de grenzen nog lang niet ontdekt zijn. In hun sets nemen de heren Bobby Ewing, Lars Capaldi en Loveboat je mee op een intergalactische trip. Van house naar techno. Van hiphop naar funk. From disco to disco. Alles kan, op het juiste moment.

Elk jaar ontstaan er spontane volksfeestjes op Rock Werchter wanneer de “Galaxie Gangbang” zich op gang trekt tussen de optredens door. Het leek ons dan ook het geknipte moment om Discobar Galaxie voor het eerst sinds jaren terug naar Waregem te halen. Job*Rock is daarnaast het allereerste festival van Discobar Galaxie in 2010!

Ben jij klaar voor het gevaar van de Dirty Discobar!?

De Jobbeurs in Waregem Expo is van 10 tot 16 uur gratis toegankelijk voor iedereen.

Entry filed under: Muziek. Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Film: Soul Kitchen Muziek: Enterrock

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Welkom op de blog van Visie! Hier vind je…

films
boeken
theater
expo’s
vakantie- en actietips
jeugd
Ideeën of een reactie? Laat ze zeker achter!

Meest gelezen

Aantal bezoekers

  • 248.243 bezoekers

%d bloggers liken dit: