Week van de Amateurkunsten: Goesting!

25 april 2010 at 15:28 Plaats een reactie


De Week van de Amateurkunsten (WAK) komt er aan, en dit al voor de 15de keer! Dit jaar loopt de WAK van 23 april t.e.m. 2 mei en nemen maar liefst 165 gemeenten deel.

Feestelijke opening van de WAK in Maldegem

Op zaterdag 24 april organiseerden de gemeente Maldegem en het Forum voor Amateurkunsten een groots startfeest. Met een feestelijk programma én Bart Peeters als centrale gast krijgt de WAK in Vlaanderen een pronkend uithangbord. Bekijk hier het programma.

Fotowedstrijd Goesting

Doe mee met de fotowedstrijd en bezorg ons je mooiste sfeerbeelden van de WAK. Wie weet val jij dit jaar in de prijzen! Klik hier voor alle info.

WAK-lied

Er is een Wak-lied, en het werd geschreven door niemand minder dan Bart Peeters, peter van de WAK 2010! Koren, ensembles, popgroepjes, soloartiesten… Download de partituur en ga met het lied aan de slag! Post jouw of jullie versie van het WAK-lied op Youtube met de tag WAK.

Over de WAK

Eind april – begin mei heerst creativiteit alom tijdens de Week van de Amateurkunsten. Deze editie wordt een uitspringer van formaat: Vlaanderen kan zich verwachten aan de prikkelende campagne ‘Goesting’. Bovendien sluit dit jubileumjaar met een knallend stadsfeest. Op 2 mei 2010 organiseert de Week van de Amateurkunsten we een groots amateurkunstenfestival in Gent.

Entry filed under: Actietips. Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Kortfilm in Bozar Vredeswake tegen kernwapens

Plaats een reactie

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Welkom op de blog van Visie! Hier vind je…

films
boeken
theater
expo’s
vakantie- en actietips
jeugd
Ideeën of een reactie? Laat ze zeker achter!

Aantal bezoekers

  • 252.000 bezoekers